restaurant de nunti unirii
Restaurant Il Giardino Segreto

Situat in incinta complexului Prince Park Residence, in inima Bucurestiului, Il Giardino Segreto ofera o deschidere ampla catre parcul Patriarhiei Romane, incantandu-va privirea cu un peisaj pitoresc, unic in zona de centru a Capitalei, cu Palatul Patriarhiei pe fundal.

Restaurantul a fost conceput intr-un mod deosebit, acordandu-se o deosebita atentie atmosferei pe care o creeaza luminile si mobilierul, rezultand un interior elegant si primitor. Culorile dulci si finisajele in lemn, ofera o nota da caldura, unde printre vitralii si decoratiuni veti gasi mese aranjate in aceleasi tonuri cu ambientul.

Cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra nu pot avea loc decat intr-unul dintre cele mai elegante si rafinate restaurante din Bucuresti. La restaurant Il Giardino Segreto se pot organiza evenimente: nunta, botez, aniversari, zile onomastice, petreceri corporate etc.

Puteti alege unul dintre meniurile propuse sau va puteti exprima dorintele pentru realizarea unui meniu personalizat.

Personalul este permanent la dispozitia dumneavoastra, gata oricand sa va faca recomandari si sa va consilieze in alegerea meniurilor.

"Ne place sa ne intampinam oaspetii intr-un mod prietenesc, facandu-i sa se simta bineveniti si sa poata aprecia ceea ce le oferim."

Echipa Il Giardino Segreto